За нас2012-11-06T13:30:21+03:00

НАШИЯТ ПРОФИЛ

 

“ИЛИЕВ И ПАРТНЬОРИ” е водеща българска адвокатска кантора, специализирана в предоставянето на висококачествено и комплексно правно-консултантско обслужване на корпоративни клиенти.

 

„ИЛИЕВ И ПАРТНЬОРИ“ е една от най-бързо развиващите се адвокатски кантори в България.

 

Правните сфери, в които работим са: Дружествено и Търговско право, Недвижими имоти и Строително право, Енергийно право и Природни Ресурси, Банково право и Финанси, Капиталови Пазари, Данъчно право, Публично и Административно право, Обществени поръчки, Конкурентно право, Право за защита на потребителите, Екологично право, Чуждестранни инвестиции, Облигационно право, Трудово и Осигурително право, Право на Интелектуална Собственост.

 

Екипът на кантората е млад и изключително динамичен – съставен от висококвалифицирани юристи, завършили с отличие Софийски Университет „Св. Климент Охридски” и специализирали в Западна Европа и САЩ. Повечето от тях са специализирали в САЩ и Великобритания. Професионализмът на нашите адвокати е гаранция за високото качество на предлаганите от нас услуги.

 

 

НАШАТА ВИЗИЯ

 

Адвокатска кантора „ИЛИЕВ И ПАРТНЬОРИ” е създадена с цел да предоставя висококачествени правни услуги, като по този начин съдейства на български и чуждестранни корпоративни клиенти за установяването и развитието на един успешен бизнес в съответния пазарен сектор. Винаги се стремим да предоставяме първокласни и прагматични правни решения, които често са съчетани с нетрадиционен и иновативен юридически подход.

 

Уникалното в адвокатската кантора е пълноценното съчетание между богатия ни професионален опит и дълбокото познаване на специфичните икономически сектори, в които клиентите ни осъществяват дейността си.

 

Миналото, настоящето и бъдещето на адвокатската кантора са свързани с постоянния ни стремеж услугите ни да отговарят максимално на практическите поребности и изисквания на бизнеса на нашите клиенти.

 

 

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

 

  • Професионализъм във всеки и всичко. Високото качество на нашите услуги е фундаментална черта на репутацията ни. Постоянно се стремим да усъвършенстваме, разширяваме и развиваме областите на нашата дейност.

 

  • Пълно съответствие на услугите ни с практическите потребности и изисквания на нашите клиенти. Винаги се стремим да защитим максимално интересите на клиентите ни.

 

  • Амбиция. Това е силата, коята ни кара да се стремим да успяваме във всяка една сфера на дейност.

 

  • Работа в екип при съчетание на индивидуализъм и колегиалност.